torsdag 25 juni 2015

Spindelmannen

Mitt i natten vaknar Stampe och upptäcker att en stooor spindel kryper på hennes arm. "Min värsta mardröm" säger Stampe själv senare om händelsen. Hon lyckas undkomma spindelns vrede och flyr med täcke och kudde till soffan. Sin man? Honom lämnar hon sovandes med spindeln.

Efter ytterligare några timmars sömn och lite frukost smyger Stampe in i sovrummet, väcker sin man, berättar om spindeln och att hon inte kommer sova i sovrummet igen innan spindeln är utrotad. Sedan flyr hon till sitt jobb. Bubblan följer med.

Stampes man sträcker lite på sig och förvandlas till Spindelmannen. Dammsugaren åker fram, rummets inredning plockas isär i molekyler och varje millimeter av rummet dammsugs rent. Till slut springer spindeln blixtsnabbt ut från sitt gömställe och tar sikte på det tidigare öppna fönstret. Spindelmannen är snabbare och dammsugaren suger.

Kan inte spindlar krypa ur dammsugare? Inte om man suger in mer skräp för att verkligen mosa ner spindeln i påsen, plockar ur dammsugarpåsen, slänger dammsugarpåsen i en soppåse, knyter igen soppåsen noga och går och slänger soppåsen i sophuset.

Spindelmannen 1 - Spindeln 0

Här kommer en bild på ett mysigare djur som räcker ut tungan åt en spindel. Godnatt!

1 kommentar:

  1. Vilket var värst djuret i onsdags eller spindeln?
    Det i onsdags var ju inte i sovrummet. :-)
    Bubblan får väll bli jägare.

    SvaraRadera