lördag 24 juni 2017

När man festar festar man

I måndags blev jag och en till kollega som ska sluta utbjudna av de andra lärarna på lågstadiet. Vi käkade på Cioccolata (tog en kycklingsallad då det kändes lättast att äta med en hand). Det var trevligt och kul att få träffa alla utanför jobbet. Blev även en sväng vidare till Pinchos för dessert och en iskall öl.

I onsdags var det sista dagen på jobbet. Ledsamt. På kvällen var det däremot mindre ledsamt när det var AW. Skulle ha varit på Mörners. Hamnade på Merwah. Gick vidare och åt på Hey Lucy (väldigt häftigt ställe med annorlunda och bra mat) och avslutade sedan på torget innan det blev sista bussen hem. Spelade spel så att det hördes över hela Ågatan gjorde vi också. Bästa AWn jag varit på. Får väl se vad nya kollegorna kan svara med eller om jag får haka på de gamla kollegorna även i framtiden.

Igår var det midsommar. 10 Vuxna och 7 barn (3, 2, 2, 1, 0, 0 och 0 år gamla), halvorganiserat kaos, god (klassisk) mat, midsommarfirande, musikquiz och helt enkelt en riktigt lyckad midsommarafton.

Nu glider vi vidare in i sommarnatten.

God fortsättning (på sommaren)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar