torsdag 30 januari 2020

Ingenting fungerar!

Läste en artikel där de intervjuade en smittskyddsspecialist. Hennes viktiga budskap var att munskydd inte hjälper mot smittor typ Coronaviruset. De munskydd folk oftast köper är av ett material som kan släppa igenom lite. Om man skulle köpa sådana som läkarna har som verkligen är ett tätt material så skulle det inte fungera ändå, för folk skulle köpa fel storlek och dessutom inte förstå hur de skulle sätta på sig dem för att de ska sluta tätt på sidorna.

Okej, jag förstår tanken. Folk ska inte få en falsk trygghet och de vill inte att skydden (som inte fungerar... ska ta slut för dem som verkligen behöver dem). Men att gå ut och säga att de inte fungerar blir ju liksom inte rätt. Eller?

Ahhh! Solglasögon fungerar inte! De släpper igenom en del sol och dessutom måste du gå en kurs i hur de fungerar för att inte sätta dem i pannan istället. 

Neeeeej! Min vinterjacka fungerar inte! Den släpper igenom en del kyla och om jag drar ner dragkedjan så blir det ännu värre. 

Sluta med vaccin! Vaccin fungerar inte! Man kan bli sjuk även om man vaccinerar sig och om du råkar vaccinera någon annan så får du inget skydd.

Oooops! Kondomer fungerar inte! De ligger där i plånboken och skaver mot Carl Gustavs nuna och så kanske det blir en spricka. 

WTF! Min penna fungerar inte! Jag tror att bläcket är slut. Får köpa en ny. 

Hejdå! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar