söndag 2 februari 2020

JoJ-helg

Vi fick avboka fredagseftermiddagens massagetider, pga kräkset, men i övrigt var det friskt nog för att genomföra vår JoJ-helg.

Vi inledde helgen (som grabbarna spenderade med mormor och morfar) med att se genrepet till Melodifestivalens första deltävling (i Saab arena). Vi satt på tredje raden på parkett så vi såg scenen väldigt bra och produktionen runt omkring minst lika bra. Mycket spännande båda delarna. Vi var båda nära att få varsin kamera i bakhuvudet, det gjordes en hel del tabbar under genrepet (som Von Sweigbergk och David Sundin räddade upp snyggt varje gång), vi älskade Malous dansare som körde balett som fuldans (syntes inte alls så bra på tv sen) och det var bra drag på OVÖ (som inte heller nåde genom rutan. Robin Bengtsson funkade ruskigt dåligt på plats, tjejen bredvid mig gav upp innan första låten och gick hem med mormor, Sean Banan är en showman även vid sidan av scenen och Malous dansare (Maria Avatare) satte t.o.m. en klockren glidtackling i dansen (utanför bild).

Efter Melodifestivalen checkade vi in på Scandic vid ån och sträckte ut ryggen. Sedan drog vi vidare till vinbaren Gallo innan vi landade på Cabo. En kanna sangria och ett gäng med Mexicanska smårätter senare var vi ruskigt nöjda. Vi hann tillbaka till hotellet för att se större delen av melodifestivalen.

Vi avrundade JoJ-helgen med hotellfrukost innan vi toppade allting med att komma hem till världens 2 underbaraste grabbar. 

Tja! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar