onsdag 30 december 2020

Jul är härligt

Jag är en sommar-supporter rakt igenom, men jag måste ändå erkänna att Jul är den överlägset bästa högtiden. Tror den kommer på plats 2 och 3 med. Årets jul var ju inte en vanlig jul, men det var ändå härligt.

Det är ju mycket bra som händer på julen, men om jag ska plocka fram ett guldkorn från julafton, så blir det Froschs skratt under Kalle Ankas Jul. Han har ett väldigt karakteristiskt skratt och man blir så lycklig av det. Brukar vara somnaläge för många vid Kalles Jul, men nu blev det glatt och uppspelt. 

Ett guldkorn från juldagen måste vara Sune. Härligt med ett djur som sprider glädje. Visst att barnen (framför allt Frosch) är lite rädda och att Sune fick sitta bakom en grind en del av dagen, men man måste ju börja någonstans. Sune är stor som ett monster, men med energi som ett barn. Tycker det är ett hälsotecken att barnen är försiktiga och att det tar ett tag innan man litar helt på varandra. Stockholmarna gör ett fantastiskt jobb med Sune och barnen har redan efter 2 träffar kommit till en blandning av lite rädsla och ren förälskelse. Samtidigt har nog Stampe nästan botat sin hundrädsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar