lördag 8 augusti 2015

Sommaren

Då var det dags att sammanfatta semestern. Tänkte skriva att det var dags att sammanfatta sommaren, men så kom jag på att jag tror att sommaren i år klamrar sig kvar till 15e oktober.

Nora: Mysig liten stad. Glassen var inte så imponerande, men vi kan ändå rekommendera Nora för en dagsutflykt eller en miniweekend. Ska ni till Nora, åk på sommaren. Tror där är jättetråkigt resten av året. Herrgårdar norr om Nora rekommenderas inte. Vill man träffa barnspöken är det dock rekommenderat att gå emot den rekommendationen.

Öland: Blev en skön och lagom slö vecka på norra Öland med WTF. Tror vi besökte allt sevärt på Norra Öland (Långe Erik, Böda, Trollskogen, Raukarna, En sjö, Byxelkrok osv) förutom grejer riktade mot barn. De grejerna får vi ta när Bubblan växt till sig lite. En utflykt till Ölands djurpark, som levde kvar i 70-talet, blev det också.

Katrineholm: Googlar du på "Katrineholm Sveriges" så föreslår sökmotorn både "...tråkigaste stad" och "...lustgård". Tror båda stämmer ganska bra. Var väldigt dött, men väldigt vackert. 3 tips: *Grekisk mat *Sultans konditori *Herrgård utanför stan.

Grill: Har blivit för lite i sommar. Skyller på vädret.

Bad: Badade på Öland. I havet. Är stolt.

Sommarens bästa: Bubblan och Stampes samarbete. De är nästan som en.

Jag kanske sammanfattar vidare en annan gång. Eller så återkommer Bubblan 15e oktober och sammanfattar sommaren.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar