tisdag 20 december 2016

Sista hänget med gänget

Idag var det kanske sista hänget med tisdagsgänget på öppna förskolan. Nu blir det jullov och därefter stängda (?) förskolan. Var bara 4 barn på plats idag, men det var 4 riktiga stammisar, så det var kul. Frode hängde en del med sin datumtvilling för första gången. Det närmaste "leka tillsammans" som jag sett med en annan så liten. Roligast att titta på var nog när Frode skulle baka tårta...

Frode tog en bit trätårta och la i en kastrull. När han skulle öppna ugnsluckan var han tvungen att hålla kastrullen med bara en hand. Efter lite bök med luckan får han upp den. Då inser han att tårtbiten ramlat ur kastrullen. Han vänder sig om för att plocka upp tårtbiten. Under tiden är "tvillingen" hjälpsam nog att stänga luckan. Frode vänder sig tillbaka och inser att luckan är stängd. För att öppna luckan måste han hålla kastrullen med bara en  hand. Tårtbiten ramlar ut o.s.v.

Vi fick även besök på öppna förskolan av en 5års-grupp från en närliggande förskola. Frode blev helt till sig när de kom och under sångstunden såg han till att lägga beslag på en blond tjej som var mest framåt i gruppen. Senare försökte han även ge bort mina skor till henne.

Imorgon är det skolavslutning.

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar