onsdag 20 februari 2019

Bowlgrill

De dagar den här veckan som jag skulle ha jobbat (om det inte varit sportlov) passar vi på att utnyttja att vi är lika många vuxna som barn här hemma.

Igår åkte vi in till stan, gick några ärenden, käkade mat och spelade bowling. För Frosch var det första gången. Han var eld och lågor inför, under och efter spelandet. Han vägrade att göra några enklare lösningar (som att putta iväg klotet) utan skulle göra det ordentligt. Han orkade givetvis inte hålla klotet med en hand, men det är ju inne även bland proffsen att köra tvåhandsfattning numera. Det första han frågade när vi gick därifrån var "Ska vi spela bowling nästa dag också?". Vi får nog sikta på påsklovet.

Idag åkte vi ut till Rosenkällasjön i Tinnerö. Finns en väldigt fin grillplats där. Appen gillade inte alls en grillutflykt. Fortfarande oklart varför. Frosch tyckte att det var ganska trevligt när vi efter ett långt kämpande lyckades få till en eld. Fåglarna var många och verkade nöjda med livet. Vi lyckades artbestämma en fågel (knölsvan). När jag skulle dra åt Frosch bälte när vi skulle hem så tappade jag taget och träffade mig själv i ögat med knogen med en våldsam kraft. Tappade linsen och fick "huvudvärk i ögat". Onödigt.

Imorgon jobbar Stampe och skid-VM börjar, så då blir det inga längre utflykter.

Ikväll tror vi på "De första svenskarna", SVT1, 21:00.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar