måndag 4 februari 2019

#dagsförTE

Vi var på lillalillasyster och Teds bröllop i helgen. Magiskt vackert.

Vi började redan på fredagen med att åka genom klass 1-varning upp till Uppsala där vi bodde på det röda hotellet. Resan gick bra utifrån förutsättningarna och hotellet var funktionellt (efter att vi bytt upp oss till en bebis-i-sängen-vänligare säng) med frukosten som stort plus. Appen uppskattade de krypvänliga korridorerna och Stampe ogillade inte att Subway låg i samma byggnad.

På lördagen blev det några timmar till på vintervägar innan vi kom fram till Söderfors Herrgård. Vi blev inkvarterade i Östra flygeln och hann byta om utan allt för stor stress (trots ett pärlhalsband som gick sönder).

Sedan var det vintervakraste allén upp till kyrkan och efter att grabbarna sysselsatt fotografen ett tag var det dags för vigsel.

Den förvirrade prästen var väldigt professionell, kyrkan var fin, alla var vackra (brudparet allra mest så givetvis) och de som skulle säga Ja, de sa Ja. När brudparet så vände sig om mot församlingen och gjorde sig redo för att tåga ut så började tårarna rinna på bruden. Frosh som sitter längst fram och närmast gången rusar fram, bruden sätter sig på huk, det blir kram och puss. De ögon som var torra innan dess var det inte längre.

Tillbaka på Herrgården blev det brudskål, 3-rätters, tal, fotografering och allt annat som hör ett bröllop till. Blir ju lite annan ingång till en bröllopsfest när man har barn och bebis med sig, men det var kul och mysigt på det här sättet. Frosh hängde mycket med brudgummens syskonbarn, men hann med att charma bordsgrannar och andra också. Appen chillade och log så som bara Appen kan.

Under kvällen/nattrn började snön ösa ner igen. Hela arrangemanget måste ha varit det ultimata vinterbröllopet.

Tack Mr & Mrs Q för att vi fick dela dagen med er!

PS
Vi fick sova till 8 dagen efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar