torsdag 17 september 2020

Kiro golvo

Bästa kuren mot ont någonstans är att boka in en tid hos någon specialist. Innan du hinner dit så är det garanterat bättre (men inte bra för då skulle det ju räcka att ha en stående tid som man bokar av). Ryggen han komma tillbaka till en mer normaldålig nivå innan jag träffade kiropraktorn. Kan ju också ha berott på att jag kört på andra värktabletter än vad doktorn gav mig, de senaste dagarna. Eller att jag varit väldigt bra på att undvika ståendet på jobbet. Eller att det varit kasst de 7-10 dagarna som svackor ofta varar.

Kiropraktorns dom var att jag var rörlig, hade medgörliga muskler och en lätthanterlig ryggrad. Dessutom gjorde jag allt helt rätt. Så det var orimligt att det inte blir bra. Han tyckte att röntgen var Helt rätt, men att det nästan helt säkert inte skulle ge något. 

Varje gång den kiropraktorn pratar tänker jag att han måste vara den mest kunniga personen jag träffat. Och samtidigt väldigt smart. 

---

Nu har vi nya klinkers i hallen. Som vi inte får gå på. Vi kan alltså inte använda ytterdörren, toaletten, kontoret där jag har alla mina kläder eller trappan upp till våra sovrum. Eller ok, vi kan klättra upp i trappen och jag kan ninja mig in på kontoret. Imorgon hoppas vi att vi kan sluta vara ninjor igen. Sen måste man ju inte sluta bara för att man kan... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar