söndag 8 augusti 2021

Slutslut inte slut

OS är slut. Det blev 3 guld och 6 silver. En mer medalj än SOKs mål. Känns ändå som om det är fler som underpresterat än vad det är som har överpresterat. Eller så var det bara många i sporter som jag inte har koll på som snackade upp sina chanser inför OS. En hel del guldklimpar blev det iaf och några fasligt tunga stunder. Kanske att det tyngsta och det guldigaste kom precis på slutet med damernas fotboll och laghästhoppningen.

Semestern är slut. Imorgon blir det jobb, jobb, fritids och förskola. Är mest orolig inför lämningarna imorgon bitti. Appen till ny avdelning och brorsan stannar inte kvar och Frosch på helt nytt ställe med bara nya ansikten. Om vi klarar det på 2 små (förståeliga) sammanbrott så är jag nöjd.

Sommaren är inte slut. "Juli, augusti och september - härlig sommar är det då". Vi är alltså inte ens halvvägs in i den härliga sommaren. Glöm inte det. Om jag skulle glömma det så får ni påminna mig om att Premier League börjar nästa helg och att Hard Knocks börjar nästa vecka.

Peace out! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar