torsdag 8 januari 2015

2014

2014... Vilket magiskt år. Garanterat ett år som vi Aldrig kommer att glömma. Vi har planerat och planerat och planerat ett bröllop, vi har varit på vår egna svensexa/möhippa, vi har gift oss, vi har flugit helikopter, vi har varit på bröllopsresa i Karibien, vi har simmat med delfiner, vi har flyttat till Ekängen, vi har blivit faster/farbror o.s.v. Nästan så man börjar tveka på om alla dessa "memory for life"-saker verkligen hänt på ett enda år.

Sen går det ju givetvis att krydda det hela med en massa andra bra saker som hänt under året så som Sveriges skidåkare i OS, att jag skrivit en låttext, att Maharaja vann prix d'amérique, att vi slog Stjärnorp med 7-0, vi röstade rätt i valet, träningsläger i Vimmerby, nya traditioner så som "Öppet Ekängen" och "Järnåldersjul", sommarvädret o.s.v. Skulle kunna fortsätta med listan hela natten tror jag, men vill ni veta mer om vårt 2014 så får ni läsa om de inlägg vi skrivit under året. '''

Trots att det givetvis finns lite minus också med lite för mycket sjukdom, lite skador, ingen sommarlön, dubbla hyror, ingen storvinst på V75, allt för många röstade fel i valet, fundamentalister är läskigare än någonsin o.s.v. så kan vårt 2014 bara få ett enda betyg. 10 JoJ av 10 möjliga.

Nu skulle vi gärna vilja veta hur ert 2014 var. Ska försöka lägga upp en omröstning här till höger så ska vi omsätta resultatet till en film sedan.

Nu ser vi till att 2015 blir ännu ett overkligt underbart år!


P.S.
Bloggen hälsar att även den haft ett bra år. Inlägget om Guldnougat har nåt över den magiska 100-gränsen och har därmed mer än dubbelt så många unika besökare som alla andra inlägg, december 2014 hade bloggen dryga 200 fler besökare än någon tidigare månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar