torsdag 15 januari 2015

Året 2014 i filmer

Hej läsare!

Vi har ju berättat det mesta om vårt år 2014. Nu tänkte vi berätta för er om ert år 2014. Vi har ju fått in stora mängder betyg på ert år och nu har vi sammanfattat det hela.

Om vi ska börja med det tråkiga så måste jag berätta för er att ert år var sämre än Exodus: Gods and Kings. Det var alltså värre än att knalla göööörlänge genom öknen. Tyvärr var året även något sämre än RoboCop. Den nya. Och faktiskt även sämre än Föräldrafällan. Just det, värre än att dina föräldrar tar och sätter dig och din tvilling på varsin sida av ett världshav bara för att de själva inte kan komma överens. Låter som om ert 2014 varit sådär, men å andra sidan... Om Christian Bale, Joel Kinnaman och Lindsay Lohan kunde ta sig igenom det så kan säkert ni också göra det.

Om vi istället ska se det från den ljusa sidan så var ert år faktiskt bättre än Dum & Dummare 2. Japp, bättre än 109 minuter road trip tillsammans med Jim Carrey och Jeff Daniels. Ert 2014 var även bättre än Snow White and the Huntsman. Bättre än snövit, jägaren och alla 7 dvärgar tillsammans. Sweet. Ja året var faktiskt t.o.m. bättre än både Spider-Man 3 och Scary Movie. Okej, 2 av 4 filmer var uppföljare, men å andra sidan var ju även 2014 en uppföljare till 2013.


För alla där ute som gillar liknelser mindre än vad jag gör, men är nästan lika besatt av siffror som jag alltid varit så kan jag berätta att de 3 filmerna i det övre stycket har betyget 6,3 på IMDB medan de 4 filmerna i undra stycket har betyget 6,2. Däremellan kan ni finna ert år.

Nu lägger vi 2014 bakom oss och hoppas att ni får ett 2015 i klass med Gudfadern (9,2) eller kanske t.o.m. Nyckeln till frihet (9,3).

Vi ses på Oscarsgalan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar