söndag 24 maj 2015

Vändningar

Sjukdomen har vänt och det har börjat gå åt rätt håll. Nu är bara frågan vad som är bästa upplägget för att vara i toppskick till lördagens derby.

Vändningen jag fick se från "läktaren" igår var en av de häftigaste. Inget vidare spel i första halvlek och inte helt orättvist 1-0 (på straff) till hemmalaget Mantorp som spelade rakt och enkelt.
I andra halvlek hade de sprungit av sig en del och vårt lite omständigare (men mer underhållande) spel gav utdelning i form av väldigt många bra chanser. Dock såg det ut som förra säsongen då vi verkligen inte kunde få dit bollen. Enda gången Mantorp får upp bollen på offensiv planhalva blir deras enda forward märkligt fri från mittlinjen och gör 2-0. Det fortsätter vara spel mot ett mål och med 20 minuter kvar kommer till slut 1-2 efter bra spel. Sedan blir det stressiga sista 20 minuter med bollar i stolpe och hoppandes på mållinjen. I 90e minuten kommer till slut det förlösande 2-2-målet. I 91a minuten kommer även 2-3. Wunderbar!

Mums-måns vändning i Eurovision igår var ju Wunderbar den med. Rätt låt vann. Sverige äger. Heja Måns. Wiho. Osv.

I fredags var jag ute och åt med a-laget (arbetslaget). Firade av en go kollega. Ruskigt trevligt och mycket god mat. Efter mat och några efterföljande timmar i loungen vände jag hemåt.

Idag har vi köpt barnvagn. Nu ska vi titta på hus. Det är mycket nu.