söndag 21 februari 2016

Superhelg

Vi drog igång sportlovet med en riktig superhelg.

Fredagskväll hemma hos MoF var lika trevligt och gott som vanligt. Något som inte var som vanligt var Wall-es hår. Han hade klippt sig kort! Tur att han har en väldigt karakteristisk röst, annars hade vi inte trott på att det var han.

På lördagen hann vi fixa en del med huset innan morfar G kom på besök för att hänga lite med F medan vi drog till Norrköping och såg på genrepet till melodifestivalen. Det var riktigt bra drag, bra startfält, kul att se allt som inte syns på tv och underbart sällskap. Dessutom hade vi riktigt trevliga platser. Vi satt en armslängd från Pucken (den lilla scenen ute i publiken). Vi kunde ha kastat oss över Henrik och Gina, men det kändes fel. Jag kunde dessutom ha skakat på kameran som stannade över mitt huvud varje gång Henrik och Gina pratade på Pucken, men det kändes också fel. Vi hade hur som helst en riktigt kul eftermiddag. Det kändes rätt. Sen åkte vi hem till F som haft en så kul dag med morfar att han inte ville släppa hem honom. Tack för barnpassningen!

Idag har vi utöver storhandling haft typ öppet hus. HoToM och FTW kom på förmiddagen och MoF kom på eftermiddagen. Tack för semlor, mango, tapetseringstips, bärhjälp, barnsövning och trevliga besök!

Nu laddar vi för Ullared, hur man nu gör det.

Ullared brukar ju betyda bloggbombning. Vi får se hur det går med F.

Tjarå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar