tisdag 6 september 2016

1åringen

Frodis fyllde 1 år i helgen. Hurra! Vårt lilla underverk är 1 år. Oj vad tiden går fort. Eller nja, så fort har det inte gått faktiskt, men det hör tydligen till att säga så. Fantastisk är han hur som helst och han är värd all kärlek som finns. Kul med familjerna som kom och firade med oss. Frodis hälsar och tackar för alla presenter och pussar.

En mindre kul dag var igår. Då skulle Frodis på 1års-kontroll. Lät honom sova middagslur ända tills vi var tvungna att åka. Skulle bara byta blöja innan... Givetvis kissade halva skötbordet ner.
Vi hade lite tur med parkeringen ändå och hann i tid. Först var det vägning och mätning som gällde, så Frodis fick klä av sig allt. Sedan skulle doktorn lyssna på hjärta och lungor. Det (och/eller hon) var läskigt så Frodis gråtkissade givetvis ner hela pappas tröja. Sedan var det massa andra läskigheter toppat med en spruta i varje ben. Den delen av pappas tröja som inte var kissvåt blev istället blöt av tårar och snor. Tänkte gå en sväng på stan efter besöket. Blev inte så...

God afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar