söndag 13 augusti 2017

Chopins

Igår var vi på Pinchos med MoF och WiB (testar ny förkortning - Walterssons i Berg). Det var ett litet tack till MoF för alla fredagsmiddagar. Det var väldigt gott, mycket trevligt och fungerade finfint med kidsen.

Idag tar friidrotts-vm slut. Har varit ett kasst mästerskap ur svensk och boltsk synvinkel. Har väl inte varit jättemånga superresultat i stort heller (kanske fungerar antidopingarbetet bra?). Har varit några riktigt spännande dueller (t.ex. damernas längd och höjd), men mest minnesvärt är väl ändå Kenyanska hinderlöperskan som trängde sig ur klungan för att kunna missa vattengraven, sprang tillbaka till vattengraven och sedermera även klungan bara för att 250 meter efter vattengraven snubbla på ett hinder, ramla och dra med sig ett gäng konkurrenter. Med ett varv kvar var hon tillbaka i ledning. Hade det hållt hela vägen hade det varit tidernas lopp. Nu blev hon, ändå imponerande, fyra.

Vad ska man göra när friidrotten tar slut då? Jobba är ju en grej. Annars drar ju faktiskt NFL igång nu. Ja ok, det är bara försäsongsmatcher, men det innebär ju även att serien Hard Knocks är igång. Nu är det NFL-söndagar som gäller igen.

Game of Thrones? Ja jag har tappat lite fart där, men det kanske kommer hinnas med ett avsnitt någon gång då och då.

Igår och idag har vi sövt Pluttson i soffan. Igår somnade han kring 20:30. Idag (efter en lååååång sovmorgon och ingen lunchlur) somnade han, i pappas famn, vid 18:25.

Hojhoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar