torsdag 25 januari 2018

Så som en natt är mörk

Igår hade Pluttson tydligen simmat (verkligen simmat) i en vattenpöl på förskolan och sedan badat i Badet. På kvällen satt vi och käkade kvällsmat och Pluttson blev färdig först. Då sa han att han skulle gå upp och lägga sig. Efter lite övertalning och med lite tårar gick han och lade sig i soffan medan vi åt färdigt. Innan vi hunnit ta nästa tugga hade han somnat klockan var inte ens Bolibompa.

Jag lyfte sedan upp honom till hans säng utan att han vaknade och vi tänkte att han bara var trött efter en späckad dag. Men sen vid typ 21:30 började han vakna och vakna och vakna. Han var vaken eller sov korta snuttar fram till typ 03:00. Vi diskuterade vem som skulle vabba. Sen sov han rejält på morgonen och när Stampe till slut gick upp och hämtade honom så blev han jätteledsen och gick upp och lade sig igen. Vi bestämde vem som skulle vabba. Några minuter senare vaknade han dock och var glad som en lärka.

När jag och Pluttson kom fram till förskolan var det inte hans favoritfröken Yingochyang som han ropade att han skulle till utan det var till hans crush(?) L. Hon har flyttat upp till de äldre barnen på övervåningen nyligen, men tidigt på morgonen är alla barn på Pluttsons avdelning. Det märktes att saknaden var ömsesidig även om Pluttson blev pappig när vi väl kom in och han var rejält trött.

Idag köpte vi en dagbädd. Den är en bädd på natten. Stort tack för hjälpen Lord Pappan. Nu kan man sova över här med stil. På natten.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar