söndag 18 september 2022

Cup

Idag hade Frosch fotbollsmatcher nere på Kungsbrohov. Hela BKL, P15 (alla 4 lag) imponerade stort. Det var full fart, bra spel och idel glada miner. Ekängen var nog det laget som imponerade mest i övrigt. Visda andra lag pysslade mest med att sätta alla 3 spelare i sitt eget mål eller skrika "skjut" så fort någon i laget fick bollen. 

Froschs lag började med en klar seger mot ett tappert kämpande Wreta. Sedan var de lite trötta i den direkt efterföljande matchen mot Ekängen och det blev en förlust 3-4 eller oavgjort 3-3, beroende på vem du frågar. Sedan fick de lite vila och imponerande stort i en avslutande 12-6-seger mot Linghem. 

Om man räknar resultat i den åldern? Spelarna gör det.

Frosch var glödhet hela dagen. Inget avvaktande som det varit tidigare när det varit matcher utan det var fullt ös. Smart i defensiven, stark intill sargerna, många bra passar och ett helt gäng med mål. Om han var en sjysst lagkamrat, hade kul och gjorde sitt bästa? Det vet ni.

Appen ägnade fotbollsdagen åt att kika boll själv eller med spelare som hade paus mellan sina matcher. Han verkade taggad redan i morse. 05:24 vaknade jag av att han inne från sin säng skrek "Klockan är 7!!!". Jag vet inte om han somnade om sen, men han gick iaf inte upp förrän bra mycket senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar