onsdag 5 juli 2023

Bröllopsdagar

Har jag ens nämnt att vi var på logfest för att fira FoTs 10-åriga bröllopsdag? Eller det var väl en 10 år försenad bröllopsfest helt enkelt. Lekar, middag, tal, spex, dans. Magiskt var det. Det var bara för vuxna så Frospen fick hänga med bergskusinerna och alla sina mostrar. 

Vi avslutade arbetsåret med att inte göra någonting av den man behöver göra i vanliga fall och bara flyttade. Tungt och svettigt var det, men vi fick över allt till nya skolhuset. Ligger fasligt efter med planeringen till nästa läsår, men det får bli bra ändå. 

Semestern började med lite drygt en vecka med bara jag och grabbarna. Blev fotboll, fiske, Hult och lite annat smått och gott. Testat padel har vi gjort också, men då var Stampe med.

Nu är vi på Öland. Vädret har varit väldigt varierat och vi anpassar aktiviteterna därefter. Strandhäng, utflykter och gömma sig från regn. Idag firar vi 9-årig bröllopsdag med strandhäng, strandpromenad till Böda sand och middag på Kalk i Löttorp. Imorgon blir det utflyktsdag igen. Trollskogen, Långe Erik och Byxelkrok borde vi iaf hinna med.

Ha de! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar