fredag 3 april 2015

Vår hjälte

Blev inte den starten på påsken som vi hade planerat. Det började ändå bra med ultraljudet i onsdags som såg jättebra. Bubblan var lika livlig som senast. Det efterföljande besök hos läkaren som sa att hon inte kunde göra något åt Stampes smärtor i magen var inte lika upplyftande.

Så igår åkte vi ändå till Ullared. Stampe hade ont redan när vi åkte och det blev värre efter hand. Vi överfyllde en kundvagn på typ 2 timmar, men smärtan var för mycket och tabletterna hjälpte inte alls så vi åkte hemåt. Att Stampe inte bröt sönder min hand som hon höll i på vägen hem var ett under då hon hade fruktansvärt ont.

Hemma så blev det uppenbart att sängliggande inte var ett dugg bättre så det blev sjukvårdsupplysningen som hänvisade vidare till gyns journummer. Gyn sa att de inte kunde göra något utan att det var akuten som gällde om smärtan blev outhärdlig (vilket den redan var). Så det blev att åka till akuten. Första gången Stampe gått in vanliga vägen på akuten. Efter en kort undersökning blev vi skickade till.... Gyn. Där blev vi jättebra mottagna och de gjorde ett helt gäng med tester och undersökningar. Allt var bra med Bubblan. Till slut fick även Stampe smärtstillande som fungerade. Lite märkligt att det kan svänga från ingenting kan göras för att lindra till att massor kan göras bara för att man studsat förbi en sköterska på akuten. Kan förstå att akuten blir överbelastad med det upplägget.

Nu har Stampe övernattat på US. Hon har inte ätit sen innan 12 igår, men de ska utesluta några saker till innan hon får fylla på magen. Sedan hoppas vi för allt i världen på en lösning som tar bort smärtan utan starka mediciner.

Stampe har varit en otrolig kämpe hela tiden. Hon kommer alltid att vara min och Bubblans hjälte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar