lördag 24 augusti 2019

Pay back time

I onsdags var jag hos kiropraktorn. Han sa att ryggen var väldigt medgörlig. Någon som pratar rygg och kan tala om för min rygg att det vore trevligt om det inte fuckade up igen hela tiden?

Den här gången kanske man kan tycka att det var lite mitt fel också (måste även påpeka att den absolut inte är bra efter kiropraktandet heller). På torsdagskvällen tänkte jag att jag skulle träna lite fotboll. Kanske lät dumt då jag knappt kunde sätta på mig strumporna, men jag tänkte att det var värt att testa då det bara varit någon enstaka gång det blivit sämre av fotboll (oftare har det blivit bättre). Jag hade fel. Fick typ ryggskott.

På fredagen tog jag mig efter ett sista sekunden-beslut till jobbet och det gick åt rätt håll. Tills vi åkte ut till Stugan, jag fick en gädda och behövde bråka med den på bryggan. Då fick jag ryggskott deluxe.

Även om det säkert inte är många med akut ryggskott som tar båda barnen på morgonen så att frun (som tagit ännu en natt) får sova en stund till och sedan tar 1åringen större delen av dagen, så blir det ju väldigt mycket extra press på Stampe när min rygg beter sig som en pajas. Hon ska ha en stor eloge och kram av hela världen.

Någon annan som ska ha beröm är Frosch som gjorde en fantastisk debut på Minisim. Jag var lite orolig med tanke på hur det gick med gympan. Att han är helt orädd i vatten visste vi ju, men han fixade hela gruppgrejen galant också. Jonathan och Albin verkar som lovande ledare.

Lille Bus (=Appen) har börjat försöka prata mycket mer sedan han började förskolan. Bra Lille Bus.

Åter till gäddan. Okej, den pajade min rygg, men jag fick min revansch. Tänderna matchade ärren på min hand. Jag krokade den 4-5 meter från där den högg mig i handen. Hur stor den var? Knappa 2 kilo enligt en rostig våg. Vi går med andra ord i samma viktklass. Tack Teryaki för hjälp med hoven. Tack far för hjälp med rensningen och att du tappade den färdigrensade firren till botten så att vi slapp ta hem den.

Det finns brax i Hultsjön.

Vi pratar inte om varken Wretas eller Arsenals resultat idag.

Heja Mondo!

Nu bryter vi ihop och kommer igen, igen och igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar