lördag 20 november 2021

Starby

Vi hade studiedagar på jobbet i tisdags och i onsdags. Jag vabba första delen av tisdagen (med Aspen såklart), men blev avlöst lagom för att hinna med till Starby hotell och konferens i Vadstena. Blev 2 givande och roliga dagar där, men med det stora minuset att en förkylning knackade på dörren och bröt ut på allvar lagom tills jag kom hem.

Starby
Maten: JJJJ+ (Mycket bra mat. Det som saknades för en 5a var framför allt lite rejälare portioner. Men jag som fick hälften av bordsgrannens kött blev mätt ändå.) 

Rummen: JJJ+ (Bra rum, om än med något mjuka sängar. På en förfest kunde man få in långt över 20 pedagoger i ett och samma rum.) 

Spat: JJ (Kanske hade de jättebra behandlingar, men om man bara var där för att spa:a så var det inte så imponerande. Ingen simbassäng trots gott om plats, flera funktioner som inte funkade och kallt i stora delar. Stort plus ändå för att de hade en ångdusch med ljusterapi.)

Konferensmöjligheter: JJJ (Helt okej lokaler och bra teknologi osv. Ok stolar. Dåligt med möjligheter att dela upp sig i mindre grupper.

Personalen: JJJJ+ (Väldigt trevliga och hjälpsamma. Hade man ett problem så fixade de det.)

Nu ska vi se om Arsenal kan vända mot Liverpool. 

Ciao! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar