tisdag 28 december 2021

Jul jul sjukliga jul

Gläns över täppta näsor. 

Det här med lov alltså. Höstlovet bestod ju av halsont, ryggskott och nackspärr. Jullovet inleddes i förväg då hela familjen var sjuka. Grabbarna med feber (och Appen kräktes) och vi andra med mer allmänna luftvägsbekymmer.

Vi insjuknade lite efter, men med minsta möjliga marginal blev vi klara att lämna hemkarrantänen lagom till julafton. Vi skippa traditionella julaftonsfrukosten på Skogsfrun och julbadet
Dessutom åkte vi hem tidigt från själva julfirandet i "Kristins nya hus". 

Juldagen blev traditionsenligt i Vimseby, men vi skalade av det även där för att orka med. Det blev bara ett besök över dagen. 

På annandagen vaknade Stampe med halsontet från h-vetet. Framåt eftermiddagen fick jag feber med rejäl feberfrossa framåt natten.

Jag mår bättre nu. Stampe är fortsatt däckad. 

Besöket till PT-Jerry i Kalmar blev givetvis inställt och risken är ju överhängande att vi imorgon måste blåsa av nyårsfirandet.

2021 är ju ett härligt år. Ingen midsommar. Ingen alternativ midsommar. Inget höstlov. Inget jullov. Inget nyår. Ingen rygglösning. En väldig massa Corona. Men så kommer jag att tänka på besked som ett par kollegor fått och inser att det inte är så farligt ändå med lite inställda firanden. Dessutom kommer ju 2022 bli ett helt magiskt år.

God fortsättning och god bättring. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar