lördag 18 december 2021

Vildkatten

Jag skulle vilja utfärda en varning:
Om du ogillar att förlora - spela inte Vildkatten (ett spel där det gäller att så fort som möjligt hitta en viss bild) mot Appen. Först kanske du tror att du har en chans, men på något sätt skapar han sig någon form av minnesbild över ungefär var ALLA bilder finns, så till slut tittar han direkt åt rätt håll och innan du ens hunnit fatta vad du letar efter så har han redan hittat bilden. Det är nästan svårare än att slå Stege-mästaren Frosch på Yatzy. Jag vinner fortfarande på schack...

När vi spelade Vildkatten idag blev jag så otroligt stolt över hur Frosch kunde ta en förlust utan bortförklaringar eller (allt för) sura miner OCH över hur storsint Appen var i framgången.

"En vinnarskalle är inte den som inte kan ta en förlust. En vinnarskalle är den som är beredd att göra allt jobb som krävs för att maximera chansen att vinna."

Frosch är sjuk. Feber hela dagen. Är det inte den ena så är det någon annan. Bara att hålla alla tummar för att vi får en sjukdomspaus över jul (,PT-Jerry) och nyår.

Tjo! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar