söndag 5 december 2021

No poke r

Jag hade tänkt vara med på Poker-SM online igår. Världen gjorde det dock tydligt för mig att det inte var menat att bli så.

När jag skulle starta upp appen så fungerade det inte. Testade att uppdatera, ta bort och installera igen samt kontakta support. Inget hjälpte. Lugnt, jag kör på jobbdatorn istället. 

Hoppdes på att det skulle bli en sen natt så jag handlade någon form av koffeinhaltig kolsyrad dryck. När jag kom hem ställde jag den på biltaket medan jag fixade med laddaren. Drickan ramlade ner, fick ett pyttelitet hål och spraymålade hela garaget. Lugnt, jag kör på chips och godis istället.

Loggade in för att anmäla mig. Då säger den att jag inte kan för att det överstiger mina spelgränser. What? Jag hade ju kollat upp det innan. Ändrat insättningsgränser och spelgränser. Tydligen räcker det inte att ändra spelgränsen för casino, det finns en egen spelgräns för just poker. Som om jag skulle ha råd att spela bort mer pengar på Black Jack än på Poker. Nu har jag ändrat spelgränsen, men det tar ju ett tag innan det träder i kraft. Kanske i tid till nästa års SM. Om jag blir spelberoende innan dess så påminn mig att skylla på svenska spel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar