söndag 13 januari 2013

Krya, Grattis & Tack

Världens största "Krya på dig!" till lille W. Hoppas att de tar väl hand om dig och att du är tillbaka i toppform igen väldigt snart.

Grattis på 18års-dagen till en annan lillebror (nämligen Jannas)! Välkommen in i vuxenvärlden! I föddelsedagspresent ska vi berätta alla hemligheter och lögner som vuxna kör mot alla barn. Typ att svordomar egentligen inte alls är fula ord utan bara ett sätt att distrahera barn från de riktigt fula orden, att det inte är påskharen som är jultomten, att man egentligen inte behöver sova alls (det är bara de vuxna som vill få lite tid för sig själva), att frukt inte är godis o.s.v. Vi får ta det vid lämpligt tillfälle.

Vi var på inflyttningsfest hos Mli & Pasi igår. Mycket mycket trevligt var det. Detta trots att jag blev fult påhoppad av en närstående för hur jag pratar engelska. Väldigt märkligt och oväntat. Men på en så bra fest var det lätt att skita i och lägga åt sidan. Det var många kända ansikten, några oväntade och många nya. Det fanns musik, dansades, spelades spel, snackades o.s.v. på många olika håll så man kunde liksom glida runt och göra precis vad man kände för just då. Och som pricken över i så var det ju 2 väldigt trevliga värdinnor. En kväll att minnas. Ni borde flytta oftare.

Nu vill en flicka här intill läsa inlägget, så jag nöjer mig såhär.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar