fredag 24 juli 2020

The city of Kalle

Jo, vi har ju varit i Karlstad. Campat. Om det räknas som camping när man bor i stuga med alla bekvämligheter. Det var hur som helst på en camping. Om det var en bra camping? Vi har ju inte så mycket att jämföra med, men Västervik kan vi ju testa att jämföra med.

Resesällskap: Precis samma som när vi varit i Västervik (WiBarna och Mini-Nilssons). 

Vädret: Ja det varierar ju... Den här gången var det mest mulet och 19 grader i Karlstad. Det var ingen trängsel på stränderna... 

Stugan: Större stuga i Karlstad. Typ samma pris, tror jag. Väldigt fräscha stugor i både Karlstad och V-vik. Ingen inglasad altan eller AC i Karlstad.

Stugans läge: Mysigare i V-vik med lite skog och så runt stugan. Smidigare med barnen i Karlstad då vi hade utsikt över lekparken, minigolfen och både WiBarnas och Mini-Nilssons stugor. Dessutom såg vi kvälls-showerna från vår veranda (vilka var underhållande genom att blanda genomuselt med några få ljusglimtar).

Campingens läge: Väldigt liknande. Flera stränder runt om campingarna, nära till stad osv. 

Att göra för barnen: Större utbud i V-vik, men lugnare vid de saker som fanns att göra i Karlstad (kan ju vara en nackdel också, när man t.ex. vill spela fotboll). 

Att göra för vuxna: Kanotpaddling kanske finns i V-vik också? Riktigt trevlig Discgolf-bana var iaf ett stort plus för Karlstad. 

Restauranger: Större utbud i V-vik, men bra mat även i Karlstad. 

Slutsats: Det var en bra Camping och vi hade några riktigt härliga dagar där. 

Om den slår V-vik? Trots den längre resan? Kanske det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar