måndag 25 juli 2022

Only one Mondo

Armband Duplantis är magisk. Regerande europamästare inne och ute. Regerande lympisk mästare. Regerande världsmästare ute och inne. Och så slår han världsrekord när han prickar in den senaste av dessa titlar. Med luft. Massor luft mellan honom och ribban. Jag hade kunnat ligga på ribban och han hade kommit över ändå. Magisk.

Om Mondos guld var väntat och världsrekordet ingen chock så var Tobi Amusans världsrekord på 100m häck precis raka motsatsen. Visst hon fanns med som en outsider. Slog personligt rekord (och afrikanskt rekord) i försöken med 12:40. Men att sen springa på 12.12 och slakta världsrekordet i finalen. Det måste vara det mest chockerande världsrekordet sedan Bob Beamon - 1968.

Det är väl väldigt officiellt nu att vi tänker att vi ska flytta en liten bit. Men då måste vi få vårt hus sålt till ett vettigt pris först, så jag tar inte ut någonting i förskott. Men om allting faller på plats så lovar jag att återkomma med hela berättelsen om hur jag förhandlade länge och väl med mäklaren bakom Jannas rygg. 

Hej så länge! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar