söndag 14 oktober 2018

Ospäck

Efter många helger med kalender full från kant till kant hade vi gjort vårt bästa för att hålla den här helgen öppen.

På lördagen blev det årets första svampjakt och Appens första besök i skogen. Gott om trattisar var det. Appen skötte sig bra och Pluttsson kom igång rejält och lekte efter att först ha tyckt att skogen var mörk och läskig.

Innan svampskogen var det Gympa givetvis. Veckans mål var att få en positiv upplevelse för Pluttsson, utan tårar, flyktbeteende och gnäll. Vi lyckades utomordentligt med målet. Det var helt kravlöst i övrigt och typ inget deltagande, men han var där, tittade på och fick förhoppningsvis in en bättre känsla för gympan. När han för första gången lämnade sin plats intill väggen (efter typ 40 min) var det för att hjälpa en fröken att städa undan en bänk. Han kunde inte hålla sig helt borta när bollar involverades heller. Idag har han sagt att han vill att det ska vara gympa och vi har lekt gympa ute på fotbollsplanen. :)

Brittsommar har gett grill både fredag och lördag. Mums. Fredag på Skogsfru och lördag hos WiBarna.

Idag har vi hämtat mormorns bil i Lkpg (hon och morfarn ska på kryssning), handlat kläder och mat, mixtrat med el, lekt, fixat i trädgården och lite sådär.

Nu: fortsatt NFL-kväll. Go Seahawks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar