torsdag 28 juli 2011

Nu ska här sovas

Idag köpte vi en ny säng! Eller vi beställde den och betalade handpenning idag. Den skulle komma in vecka 33. Då ska vi åka tillbaka till Ulfåsa och hämta den. Sedan ska här sovas.
Janna tyckte att vägen till Ulfåsa var så tråkig att hon ville åka småvägar hem efter sängköpet och jag var väldigt hungrig efter att ha varit i en affär i säkert 30 minuter så vi tog körde lite på slump för att hitta en fin plats att äta på. Ganska fort hittade vi ett spår av skyltar mot Birgittas udde. Det lät spännande så vi lät dammet ryka och sladdade så småningom in på en liten parkering. Därifrån skulle det vara 2,5 kilometer att gå till  Birgittas udde. Det var 2,9 km (tur att man har gps i mobilen så att man kan upptäcka sånna där bluffar). Pigga som vi var efter att ha provlegat säng så var det dock inga problem att knata på i de fina omgivningarna.

Ute på udden blev den lunch tillsammans med en envis geting och sedan lite båt-span.


Sedan tog vi en omväg över Ekebyborna, Brunneby musteri (där vi köpte handgjorda chips) och systembolaget. En fotbollsträning senare sitter jag nu i soffan och ska hjälpa Janna att se på Men in Black II.

Tjarå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar