söndag 26 februari 2012

Hela helgen

Vi har ju inte bara travat i helgen. Fredag kväll och lördag morgon tillbringades i Ljungsbro trots att simskolorna har sportlov. Nästan hela familjen var där. Utöver god mat och soffhäng som hör fredagarna till så hann vi med att spela kort, leka i lekparken, gå en skogspromenad och äta mer god mat innan det var dags att åka och köra trav.

Efter travandet blev det pizza, vin, drink och melodifestival hemma hos FoT. Måste säga att det var den klart bästa deltävlingen i år. Förra veckan var det 7 låtar som alla hade glömt bort allting om innan låtarna ens var slut och så Björn Ranelid som alla kom ihåg för att det var en väldigt annorlunda låt av en väldigt annorlunda man. Den här veckan var det ju 8 låtar som var Någonting. Givetvis var inte alla låtar i min smak men alla låtar var sånt som jag kan tänka mig att dom som gillar den musikstilen skulle kunna uppskatta och köra på repeat. Jag höll på Axel (trots att det var lite väl likt Håkan Hellström). Det gick inget bra. Dom 3 mest okända artisterna gick inte vidare bland de 5 och Axel var ju jätteokänd. Lite trist när folk verkar rösta på en artist för att de gillar dom sedan innan (annars skulle t.ex. en okänd Erik Saade ha vunnit med Manboy och den kände Erik Saade inte vunnit med den mycket sämre Popular). Men så är det väl i alla "bedömningssporter". Sveriges snyggaste artist gick vidare till finalen. Likaså tävlingens näst häftigaste show. (Ni får själva gissa vem som är vem och vilken som är den häftigaste showen).

Söndagen lyckades faktiskt leva upp till den höga standarden som lördagen satt trots att vi inte gjorde så speciella saker. Det är sjukt skönt att få en massa saker gjorda utan att behöva stressa. Fixat bilen, låtit Janna shoppa :p, trimmat ölandstokhäcken Rejält och hunnit med lite annat smått och gott. Dessutom har solen strålat hela tiden. Underbar söndag. Underbar helg. Det är så vi rullar.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar