torsdag 17 april 2014

Lovar vidare

Börjar komma in i det här med att ha lov nu. Skulle kunna bli en vana. Jag har inte kommit in i slapparfasen ännu. Kanske kan bero på att Stampe fortfarande jobbar och att det då känns märkligt att bara slappa. Nej jag har fått en massa saker gjorda istället och det är faktiskt väldigt avslappnande att känna att man betar av saker. En väldig massa fix inför bröllopet och bröllopsresan har det blivit, men även lite annat.

Jag har dödat mossa. Inte herr Mossa, utan den osköna mossan vi har på vår uteplats. Den är väl iofs inte helt död, men den är försvagad och gräset kommer nu få en chans att konkurera ut mossan även på de skuggiga delarna. Stampe har även fixat till landet (som jordgubbarna håller på att ta över helt) och jag har rensat mellan plattorna (med trimmer...). Om man anstränger sig så finns det mycket att göra även på en liten uteplats.

Lilla C har fått en total vårstädning. Lämnade in bilen på morgonen och 6 timmar senare var den renare än vad den var när den lämnade fabriken, både in- och utvändigt.


Är man internetkändis som Lilla C så vill det ju till att man håller sig snygg.
Lilla C på väg

Nähä, om man skulle ta och få lite gjort kanske...

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar