torsdag 11 juli 2013

Tv-shop

Känner du att du har lite svårt att komma in i killgänget? Har du länge undrat hur de Riktiga männen gör för att vara så Rätt i sociala sammanhang? Har du redan testat beprövade knep som att klaga på smhi eller håna SJ? Då har vi lösningen för dig!

"Nicer Dicer Fuss" är en beprövad metod som bevisligen ger dig den status du alltid drömt om. Det enda du behöver göra är att berätta högt, hånfullt och tydligt hur dåligt och tråkigt du tycker att damfotboll är. Du behöver inte säga det 100... inte 200.... inte ens 300 gånger utan varje gång en damfotbollsmatch spelas någonstans i världen.

Om det faktiskt är så att du inte alls gillar att titta på damfotboll så har du kanske alltid trott att det räcker att låta bli att titta på det. Du kunde inte ha mer fel. Med "Nicer Dicer Fuss"-metoden kommer du inte bara att undvika tråkningar utan dessutom klättra på den sociala stegen snabbare än en dokusåpadeltagare och högre än vad en damfotbollsmålvakt kan hoppa.

Nu kanske du tänker att det ju verkar finnas en hel del som faktiskt gillar damfotboll som kanske kommer se ner på dig när du använder "Nicer Dicer Fuss"? Därför slänger vi med en hel hög med repliker du kan använda när någon berättar att de ska se på damfotboll. Utan extra kostnad ger vi dig klassiker som "Höhö, vet du om att det är damer som spelar?", "Har någon tvingat dig att titta? Höhöhö..." och "Öhh.. Jag tittar hellre på maskar som försöker gräva sig ner i asfalt...".

Som om detta inte vore nog innehåller vårt "Nicer Dicer Fuss"-paket dessutom motmedel mot alla besserwisser-attacker du kan tänkas möta när du använder "Nicer Dicer Fuss". Du behöver bara ett enda argument för att besegra alla angrepp: "De dyngtorskar ju mot 16-åriga pojklag..".

"Nicer Dicer Fuss" kan användas även av dig som tycker att damfotboll är underhållande och du kan fortsätta att titta på damfotboll trots att du använder "Nicer Dicer Fuss".


*"Nicer Dicer Fuss" kan ha vissa bieffekter om det används i närheten av kvinnor som kanske råkar vara fotbollsspelare.

**"Nicer Dicer Fuss" är inte testad på andra sporter och bör därför ENBART användas mot damfotboll. Du kan t.ex. inte försöka sänka damfriidrott med argumentet att en 16-årig Patrik Sjöberg hoppade 15cm högre än vad Kajsa Bergqvist någonsin hoppade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar