söndag 1 april 2012

Fest och häst

Det blev en rysligt trevlig 25års-fest igår. Vackra (och mindre vackra) drinkar, veckans värsta, royal league of bunnies och framför allt trevliga människor kan ju inte slå fel. Det kan ju mycket väl  dyka upp någon bild på en drink eller annat spännande här på bloggen inom kort. Stort tack till Det svarta fåret, Randi, Morgan, Bunny T, b och Stora b.ö. för starka insatser.

Dagen efter har bland annat bjudit på matmarknad i Gamla Linköping och matig fika på stora torget (minns inte vad stället heter) tillsammans med Terje och hans mamma, morfar, morbror och moster. Nu är vi inne i värmen. Värre kan man ha det på en söndag.

Vår häst sprang ett provlopp här om dagen. Provlopp är lite som träningsmatcher. Det är som ett riktigt lopp och alla vill säkert gärna vinna (även om det inte är några priser eller så), men det viktigaste är att det ser bra ut/känns lovande. Ni kan ju göra er egen bedömning genom att följa länken nedan:
http://www.youtube.com/watch?v=eSXj9fyYeIw

Sedan är planen att "Burre" ska göra sin första riktiga start på annandag påsk. Tyvärr kan det nog bli så pass tidigt att jag inte hinner dit efter min match i östgötacupen, men vi får hoppas att  det går ihop sig. Annars får det bli ATG-live.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar