söndag 19 augusti 2012

Helgen i ord

I fredags slutade Janna jobba tidigt och solen var fortfarande i tjänst. Då åkte vi till Tinnis här i Lkpg och badade. Vi lekte mest på deras gigantiska uppblåsbara hinderbana.

I fredags grillades det på skogsfruvägen. Vi lockades dit av doften och njöt av maten. Sällskapet var det heller inget fel på.

I lördags letade vi lite kläder till bröllopet nästa helg. Gick inget vidare.

I lördags spelade vi bondespelet (som tar väääldigt lång tid), hos FoT, på kvällen .Jag vann! Stort. Vi åt även mat från Wokhörnan och det är ju alltid gott.

I dag, söndag, har vi då varit på Leta i Vreta. För er som inte vet så är det en tävling i utkanten av Ljungsbro där man har en timme på sig att hitta brickor i skogen. Sedan lottas det ut vinster till de som har brickor. Man kunde bland annat vinna en cykel och en kamera. Jag hittade 3 brickor och vann schampoo, necessär och lågenergilampor. Janna vann 2 kilo Center och bror vann handdukar.

Idag, söndag, svängde vi även förbi och släppte av FoT hos mor & far. Syster var där och var minst lika gravid som senast vi såg henne. Vi  lyckades nästan hänga med Terje lite kort också (lite distraktion och en fasthållning ifrån var vi).

Nu laddar vi för en lång jobbvecka (Janna har sin jobbigaste vecka på sitt 8veckors-schema och jag har fortfarande inget schema). Sen blir det bröllop.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar