onsdag 1 januari 2014

Nytt år!

Lite rätta svar:
Årets vin enligt Stampe: Peacock (ett tyskt vitvin)
Bröllopsdatum: 5/7-14
Överlägset flest besökare hade bloggen under december: 1053 besök på en månad är även all time high.
Jag ogillar rösten till grisen babe oresonligt mycket därför att det är rösten som förstört både Björne (han med magasinet ni vet) och Nasse (Nalle Puhs kompis). Ja, det var samma kille som stal båda rollerna från Jörgen Lantz. Två av de största skandalerna i svensk film och tv. Det var även samma kille som gjorde originalrösten till Mowgli. Den barndomsframgången kan dock inte väga upp för de fasansfulla saker han gjort som vuxen. Dessutom gör han även rösten till Babe pinsamt dåligt.
Vi festade bort poängställningen i sillydeepfrågan under gårdagen. Som tur är kan vi ändå presentera en prispall i tävlingen om vi tar en tillräckligt lång konstpaus först. På tredje plats kom....

...

Ingen!

Och på andra plats kom...


.....



.....


Lillalillasyster och Svärmor! Grattis! Ni har vunnit varsin fribiljett till IFK Vreta Klosters träningsmatch i Vimmerby 5/4-2014.

Och vinnaren är... Pappan!! (jag det är ju nästan häftigare att inte ha lång konstpaus innan) Stort grattis!! Du har vunnit en plats vid honörsbordet vid ett valfritt bröllop under 2014, en middagsbjudning på Rekrytgatan (mycket möjligt med rödvinssås) vid ännu ej fastställt datum under 2014 och valfritt antal travtips.


Gårdagen (som då alltså var nyårsafton) blev mycket lyckad. Att vi spelade golf och grillade gjorde ju att det kändes lite midsommar, men i övrigt var det nyårigt. Trevliga och finklädda gäster, fin dukning, fantastiskt god 3-rätters, roliga lekar, annorlunda pakethasard, raketer, vin, champagne och många skratt. Fin avslutning och början trots att vi avslutade 2013 med att slänga ut vitvin och krossa ett glas och började 2014 med att spilla rödvin på tapet, vit soffa och vit skjorta. Det var ju ändå jag och Stampe som stod för de små missarna så det var bra.

"Den som är klumpig när man firar in nytt år
kan se fram emot ett välgång och lycka som består"

Idag har vi varit lite sega. En promenad där vi tittat på blommor i folks trädgårdar har vi ändå hunnit med. 2014 verkar vara ett annorlunda år.

Stort tack till alla som bidragit till ett bra 2013 och välkomna in i 2014!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar