söndag 11 september 2011

Köp 6 betala för 4

Vi handlade byxor i Mantorp i fredags. Att shoppa kläder är verkligen inte kul, men oj vad mycket lättare det blir när man har någon som plockar fram kläder till en som skulle kunna passa. In i hytten, prova, be om andra storlekar, prova, bestämma sig (det är jobbigt även om man har hjälp), betala för 2 av 3 och så ut ur affären. Så ska det shoppas. 3 par var köpte vi. Tack Annelie för hjälpen!

Ruskigt jobbig fotbollsmatch igår. Det var fysiskt jobbigt för att jag varit sjuk och inte är helt förkylningsfri ännu, men mest jobbigt var det psykiskt. När ens lag skapar mängder med målchanser och knappt släpper till några så är det sjukt frustrerande att förlora. Att domaren vägrar att döma straff trots att motståndarnas utespelare boxar bort bollen ur eget straffområde, kastar bort bollen med händerna ur ett farligt läge i straffområdet och tokkapar bägge benen på vår spelare som rundat sista backen gör ju inte att man blir mindre frustrerad. Där försvann sista hoppet om serieseger.

Imorgon siktar vi på att åka till Mantorp igen. Men inte för att handla byxor och inte för att gratta dom till seriesegern. Vi åker dit för att vinna pengar på mantorpstravet. Fri entré. Vi ses där!?!

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar