söndag 20 maj 2012

Bål! Skål!

Mitt knä är tillräckligt bra för boccia men fortfarande allt för dåligt för fotboll. Ska man sitta på läktaren och se sitt lag spela så ska man göra det när dom vinner med 9-0. BK Zeros levde upp till sitt namn och var alltså dom som gjorde 0 mål.

Mitt knä klarar även av att spela minigolf. Så när vi iförvägfirade Frida med att gå ut och äta på grekisk restaurang (notera gärna att Frida har en namnskylt över sitt huvud..)


så passade vi även på att testa Linköpings nyöppnade äventyrsgolf. Det var roliga och kuperade banor. Negativt var väl att det oftast inte fanns så många olika sätt att spela banorna (olika taktiker att välja). Positivt var att det var varierade banor och inte likt något annat ställe. Precis som senast vi spelade blev det ruskigt jämnt. Mli blev visserligen arg på sin boll och gav upp lite i förväg men i övrigt skiljde det bara 1 slag mellan varje spelare. 4a Frida, 3a Jag, 2a Jonno och 1a.... Janna! Enligt egen utsago är det första gången hon vinner i minigolf. Man kan annars uttrycka det som att hon vunnit varje gång hon spelat på den banan. Hur som helst: Grattis Janna!


Vi hann även med att se på Champions League-finalen som ju blev ruskigt spännande till slut och spela lite kort.

Vi gav Frida en bålskål i födelsedagspresent så nu förväntar vi oss bål nästa helg. 8-)



Tjing tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar