torsdag 31 maj 2012

Hon kom fram!

Janna har kommit imål nu. Det var ju givetvis ett bra tag sedan hon gjorde det. Tillsammans med Frida fick hon en riktigt bra gå-tid. Resten av tjejerna i "Medleybrudarna" gjorde bra insatser i springaklassen. Det är en riktig folkfest det där blodomloppet.

Jag har rehabtränat på Cloettavallen. Blev lite motionscykel, lite hämta bollar och lite hoppövningar för knäna (ja det hela knäet fick lite träning det med). Funkar jättebra att rehaba men inte att vrida på knäet (t.ex. genom att röra vid en boll).

Innan jag åkte ut till C-vallen såg jag på Nicklas Lidströms presskonferens där han meddelade att han lägger av med hockeyn. Vilken idrottsman, vilken människa, vilken förebild. Sveriges bästa hockeyspelare genom tiderna. Folk kan ju protestera och dra upp Forsberg, Salming, Sundin o.s.v. Men har man vunnit typ allt som går att vinna med sina lag (VM, OS, fler Stanley Cup än någon annan svensk...) och dessutom utsetts till årtiondets (2000-2009) bästa hockeyspelare i NHL och bäste Europé i NHL genom tiderna så är det ju inte så mycket att diskutera.

Nu laddar vi för fredag.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar