tisdag 26 juni 2012

Kreta - Avresa 16/6

Ja då hoppar vi lite bakåt i tiden och börjar föra in anteckningarna från Kretaresan. Vi är då alltså tillbaka på lördag 16/6 och på väg upp till Arlanda.

Resan upp till Arlanda var det värsta på hela resan enligt mig. Halva Medelhavet trillade ner från himlen innan loppet av några timmar och E4an hann inte riktigt med att få undan allt vatten. Vår lilla pansarvagn är ju bra på att ta sig fram i alla väder men den var inget kul med tendenser till vattenplaning, hjulspinn och kast in i de floder som rann i hjulspåren.

Väl uppe vid Arlanda så parkerade vi iaf i ett väldigt coolt parkeringshus som var en väldigt stor dator (läste av reg.nummret och lämnade lite trevliga meddelanden medan den släppte in en utan att man behövde göra någonting alls).

Sedan flög vi med SAS från Arlanda till Chania. Det var trevlig personal på ett plan som i övrigt inte var särskillt imponerande. Inga tv-apparater säger ju allt om standarden...

Därefter blev den en busstur i mörkret fram till Agia Marina och hotellet Margarita Beach Hotell. Även om det var mörkt så föll vi direkt för hotellet. Modernt men ändå genuint grekiskt och hoppavstånd från poolen till havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar