söndag 3 juni 2012

Flyghästar

Flygdag på Malmen och V75 på Mantorpstravet, det är trevliga sysselsättningar en lördag. Vädret var dessvärre inte lika trevligt. Som tur var hade Janna simskola på förmiddagen. Hon hade förmodligen frusit sönder ute på Malmen.

Ett flygfält är inte bästa stället att gömma sig undan iskalla vindar. Det fanns dock en hel del helikoptrar och flygplan som man kunde gömma sig lite bakom. Sedan fanns det även en del helikoptrar, flygplan och fallskärmshoppare som var uppe i luften och skymde solen. Dagens mest imponerande var helikopterflygningarna. Stört vilka grejer man kan göra med en helikopter. Dagens minst imponerande var att dom lyckades missa hela flygfältet och släppte en stackars fallskärmshoppare i skogen istället. Istället för att berätta om allting så slänger jag upp en del bilder. De säger ju mer än 1000 ord var.

På Mantorpstravet finns det mer vindskydd. Terje kan även intyga att det finns traktorer och en startbil. Det var hans favoriter. Om någon undrar så låg inte vi bakom något av de 20 system som vann miljoner på V75.








Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar