lördag 3 november 2012

Stockholmsresa

Jo, vi tog ju lite ledigt och drog till Stockholm i torsdags morse. Åkte med oförskämt bekväma bus4you och checkade sedan in på Clarion Sign direkt när vi kom upp. Fint hotell med mycket bra läge. Utöver det så hade vi (för ovanlighetens skull) inte så mycket planerat utan körde mest på en höft.

Torsdagsdagen blev mest strosande, shopping och lite slappande. På kvällen passade vi på att göra någonting som vi borde ha gjort för länge sedan. Vi hälsade på Hanna och Tomas (HoT). Det var lite förvirring när vi skulle dit, men vi hittade till slut. Trots att det var torsdag så skulle HoT inte jobba dagen efter, så kvällens möjligheter blev enorma. Efter mycket god mat förvandlades dock kvällen till någonting som kan liknas vid en psykologikonferens som tvingats dela lokal med motormännen. Det kanske låter förvirrande, men det beror i så fall på att er bil inte vänder så snabbt. Håll koll hos bokhandlare nära er så kommer det nog snart en bok som heter typ  "Äntligen vände bilen - Psykologi genom bil(d)språk" eller "Jag tänker snabbt, det tar bara lite tid att vända". Läser ni den så kommer allting (och då menar jag Allting) bli väldigt uppenbart. En grymt kul kväll var det. Stort tack till alla inblandade. Måste göras om/följas upp.

Vi ska snart iväg på Halloweenfest, så jag får skriva om fredagen i Sthlm någon annan gång. Då kommer det dyka upp fler bekanta namn, så gå inte för långt ifrån bloggen!

Howdy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar