söndag 15 januari 2012

Event

Igår var det event på Medley, Ljungsbro fritidscenter. Det var föreläsningar med sveriges bästa kvinnliga bodybuilder någonsin,  massor av pass (bland annat med Sveriges bästa zumbainstruktör), gymtävlingar, teckningstävlingar o.s.v. Men framför allt så var det ju simskolor, märkestagning, simskoleinfo och flygande fiskar! En succé var det helt enkelt. Sjukt roligt var det också. Lite dålig mediabevakning bara.

Jag jobbade ute i simhallen hela dagen och Janna han med både simskola och ett par träningspass. Janna som för övrigt har spontansprungit två joggingturer den här veckan. Jag vet inte om jag ska vara stolt eller orolig.

Jag är lite sliten en dag som denna. 40 timmar på nytt jobb var ju lite psykiskt påfrestande (särskilt dom första 16). Två fotbollspass med ny tränare var fysiskt väldigt påfrestande (särskilt dom inledande intervallerna varje träning). Att vi efter event och personalpizza avslutade gårdagen med fest hos FoT gjorde inte att man var mindre sliten när man vaknade i morse. Lite innebandy snart kanske kan stärka lite.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar