tisdag 17 januari 2012

Till och från jobbet

Jag hade sovmorgon i morse. Så när jag gick ut (08:00) för att åka till jobbet så var det redan lite ljust ute. Gatlamporna slocknade t.o.m. medan jag var på väg till jobbet. Våren är nästan här! Kollade upp att det bara är några få veckor kvar nu till dess att det kommer vara lite ljus ute både när jag åker till jobbet (även de dagar jag inte har sovmorgon) och när jag åker hem. Sweet!

Idag när jag skulle åka hem från jobbet var det inte ljust. Däremot hände det någonting mycket märkligt. Jag gick mot min bil på skolans parkering precis som vanligt. På parkeringen var det några få bilar samt tre personer. Som alltid blippade jag upp låset på min bil från ganska så långt hål trots att det stod lite gömd bakom en annan bil. När jag kom lite närmare så att jag såg förardörren så såg jag hur en kvinna satt sig i bilen och var på väg att smälla igen dörren!

Min bil är ju min bil, så jag hojtade till. Hon blev ganska så snopen och skämdes en hel del när hon först insåg att det inte var hennes bil och sedan kom ihåg att det varit fullt på parkeringen när hon kom på morgonen och därför parkerat längre bort. Det var alltså en kollega som hade en likadan bil. Så när hon rotade i fickan efter bilnycklarna samtidigt som jag tröck på blipparen så antog hon att hon kommit åt rätt knapp i fickan och klev helt sonika in i bilen. Vad är oddsen för att det händer?

Nu laddar vi för träning. Zumba för mig och fotboll för Janna. Eller tvärt om.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar