söndag 8 januari 2012

Som på film

Nu är omröstningen här på bloggen, om 2011, avslutad. Resultatet visar att 2011 för våra läsare var ett 3,57-år. Omgjort till en 1-10 skala motsvarar det 7,1. Omgjort till film (m.h.a. IMDB (international movie database)) motsvarar det "I Am Legend". Det kan ju kännas som om ett väldigt tufft år med tanke på att nästan alla i den filmen dör eller förvandlas till monster. Men så får man inte tänka. Man får istället tänka att det är lite bättre än "På andra sidan häcken".

Igår (som hör till 2012) var det simskoleåterstart och spelkväll i Maspelösa. Det blev en riktigt trevlig och ganska lång kväll. Största spelframgången var att jag och Janna vann Geni.

Idag avslutar jag mitt jullov med en riktig slappardag. Det blir vintersport hela dagen. Alpint, Tour the ski, Vinterpromenad, Tour the ski, fotbollsupptaktsmöte och simskolesläpp. Lite nervöst är det givetvis inför nytt jobb då man inte vet vad som väntar. Vad är det för barn, vad är det för kollegor och vad är det för arbetsuppgifter. "Det kommer bli kanonbra" kan man ju givetvis tänka men den där lite jobbiga känslan släpper nog aldrig innan man har kommit igång ändå.

God fortsättning!

2 kommentarer: