fredag 20 januari 2012

Uppdatering

Jag trodde nyss att halsen blivit sämre men resten bättre. Så jag gick till affären för att köpa mat och halstabletter. Det var en pers. Nu tar jag det lugnt resten av kvällen.

Tittar på handboll och förundras över hur olika ilska kan vara. I fotboll blir spelarna arga på domarna ibland och rusar fram till dom och är helt galna. Sen fortsätter de ofta att hata domarna hela matchen och hånar dom gärna mycket efteråt. I handboll blir de typ arga på domarna för varje domslut. Men de släpper det alltid efter en halvsekund och efteråt hör man dom så gott som aldrig prata om domarens insats. Är det helt olika typer av människor som blir bra i fotboll och handboll? Eller är det så enkelt att handbollsdomarna är mer konsekventa med att direkt bestraffa olämpligt uppförande? Jag tror på det sista - att handbollsspelarna är bättre uppfostrade.
Skidskyttar förresten. Dom är sällan arga på domaren. Fredrik Lindström vann dessutom sin första världscuppallplats idag. Och han gjorde det med en förkrossande seger. Imponerande.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar