måndag 4 februari 2013

The fat lady sang

Var det någon som missade Super Bowl? Baltimore Ravens vann, men det berättade jag ju redan innan matchen började. De är förmodligen inte bäst i ligan på någon lagdel eller någon del av spelet, men de är bra på precis alla delar vilket gjorde att de vann. Det är min egen analys och jag är ju typ expert nu efter att ha sett typ 10 matcher. Kanske låter lite tråkigt med ett lag som inte äger på någonting, men de är roliga ändå, mycket tack vare sitt specialteam (dom som tar hand om sparkar och sånt). De tänker outside the box och gör saker som man inte ska göra. Typ att låta bli att sparka in en enkel spark för 3 poäng och istället ge den  tanige kickern bollen i händerna och hoppas att han ska springa förbi ett adrenalinstint gäng killar på 100-160kg. Eller att (istället för att sparka bort bollen så långt bort man bara kan när man leder knappt och det är 14 sekunder kvar) be den inte riktigt lika taniga puntern springa ner och "gömma" sig längst nere i hörnet av sitt eget målområde. Eller varför inte, när man tar emot bollen längst ner i sitt eget målområde, strunta i att sätta ner ett knä och få gå gratis fram till 20 yards-linjen och istället springa förbi allt och alla för en touch down efter 108 yards löpning.

Inläggets rubrik syftar inte på Beyonce som sjöng i halvtidsvilan.

Nu slipper ni förmodligen läsa om amerikansk fotboll här på bloggen förren i september. Inför den säsongen som drar igång då kan jag upplysa om att det är möjligt att sova 18-24, se en sen match, sova någon bonustimme och sedan gå till jobbet. Känner dock inte att det är något jag ska göra allt för ofta.

Oj, nu glömde vi att vi hade tvätt i maskinen. Kanske är lite för trötta. Janna är trött för att hon aldrig blir sjuk och för att hon var och fick pollensprutor idag.

Imorgon är det tisdag. Ville bara nämna det så att ni kan tagga ordentligen för veckans glidardag.

Åter till studion!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar